Internet en grote boem

257

De nationaal coördinator terrorismebestrijding laat vandaag weten dat internet weinig te vrezen heeft van terroristen. Internet is namelijk een grote hulp voor hen, zowel bij het verspreiden van propaganda als bij het inwinnen van inlichten over hoe en waar je het beste een aanslag kunt plegen. Waarlijk nieuwe inzichten dus, van Tjibbe Joustra en zijn mannen.

Dat je een website kunt bouwen en daar lelijke dingen op zeggen, gelooft de gemiddelde Nederlander wel. Maar is het nou echt zo makkelijk om aan kennis te komen? Ja, dat is zo. Lees hier bijvoorbeeld hoe je allerlei bommen maakt, inclusief een krachtige bom waarvan je de ingrediënten bij het tuincentrum en het benzinestation kunt inslaan. De beste plekken voor een aanslag zijn door het kabinet zelf aangewezen.

Ik wil maar zeggen: wat een geldverspilling, dat rapport.