Vanuit een regenachtig Rotterdam…

317

Vlak voor Femke met de bus arriveerde, bracht een groepje van drie Lonsdalers nog maar eens opzichtig de Hitlergroet naar de wachtende GroenLinksers. Welkom in Rotterdam. Toen het groepje vervolgens twee folderaars bij de metro-ingang ontwaarden, besloten ze toch maar een blokje om te gaan.

De locatie leek van tevoren redelijk strategisch voor een dinsdagochtend, bij de ingang van de hogeschool en het Erasmus Medisch Centrum. Regen en kou maakten dat de opkomst tegenviel – maar redelijk aantrok toen Femke eenmaal aanwezig was, aldus embedded blogger Michiel Klijmij.

Het publiek kreeg stump speeches van Femke, provinciaal lijsttrekker Oscar Dijkhoff en lokaal wethouder Orhan Kaya, waarna nog een paar een-op-eentjes verloot werden. En toen trok de karavaan weer verder…