0900-Meisjes houden niet van je!

351

Schokkend nieuws. Niet alleen belspelletjes zijn nep, ook daten via de televisie is niet echt. Je krijgt foto’s van partnerzoekende singles te zien die je kunt sms’en, maar die singles bestaan helemaal niet. In plaats daarvan zit een bedrijf gewoon terug te sms’en en ondertussen lekker binnen te lopen.

Het is zelfs nog erger, weet ik. De commerciële zenders laten in de kleine uurtjes bewegende beelden zien van schaarsgeklede, hitsige meisjes die hijgen er helemaal klaar voor te zijn. Je moet ze bellen en dan gaan zij vertellen wat voor stoute dingen ze allemaal met je willen doen. Maar dat is helemaal niet waar! Ze willen helemaal niks met je doen, ze willen alleen je geld uit de zak kloppen! De kosten melden ze wel, maar ze zeggen er niet bij dat ze tegen je gaan liegen en dat ze je helemaal geen lekker ding vinden.

SP! Wakker worden! Kamervragen stellen!