Vooruit, nog een Mohammed B. postje

408

Omdat de zaterdagkranten nogal dik zijn, is Geert Wilders er vandaag pas aan toegekomen. Eerst las Geert Trouw en daar zag zijn oog iets dat hem onmiddellijk naar de pen deed grijpen. Kamervragen! Of de minister niet iets kan doen aan de ongebreidelde meningsuiting van Mohammed B.

Toen las Geert twee dikkere kranten, Volkskrant en Telegraaf. En ja hoor. Nog meer kamervragen! Dit keer over radicale boeken die Mohammed B. in de petoet heeft mogen lezen.

Het is inmiddels woensdagmiddag half één en de groep Geert is met de kranten van vandaag bezig. Nu al drie vragen gescoord, over foutieve boetes, geweld op scholen en een belaagd joods echtpaar. En ook al een persbericht opgesteld over vragen die nog in de loop van de dag zullen volgen over besmet drinkwater.

Update om twee uur: de vragen over drinkwater zijn gearriveerd.

Update om half drie: Geert wil openheid stukken NCTB.

Update om zeven uur: Dat was het voor vandaag. Beetje teleurstellende oogst. Waarom geen vragen hierover of hierover?