Rechtse media zijn lui

463

Hieronder een screenshotje van de Telegraafvoorpagina van heden. Inkoppertje natuurlijk voor de krant van wakker Nederland. Buitenhof is links. De makers zullen het allicht ontkennen, maar het is natuurlijk wel waar. Dat komt omdat er twee linkse omroepen, Vara en VPRO, aan meewerken.

De ontslagen rechtse columnist Livestro vindt dat er een soort Fox NL zou moeten komen. Kennelijk vergeten dat Wim Borsboom die rol ooit met verve vertolkte bij de Tros. Alleen die rechtse omroep heeft niet zoveel meer met politiek.

Als rechts Nederland meer rechtse politiek op de beeldbuis wil, moet ze daar maar bij de rechtse omroepen voor zorgen. In plaats van de eigen onmacht maskeren door te proberen linkse politieke programma’s aan de kaak te stellen.

Screenshot Telegraaf Livestro