He, GL-mokkeltjes, smatje schuren op 15-9?

518

Ja mannen, het is officieel, u probeert als liberale linksert wel de geëmancipeerde kerel uit te hangen, maar dat KAN dus helemaal niet. “Een man is geen vrouw, want een sopraan is geen bas. Een man kan nooit invoelen wat die feministische levenshouding behelst.” Opperfemi Cisca zegt het zelf, dus we kunnen er niet langer omheen. Ons ultieme doel, feministische mannen te worden, ligt per definitie buiten bereik.

Laten we dan ook niet langer doen alsof. Echt, we kunnen net zo goed de Harry in onszelf loslaten en lekker suggestieve opmerkingen gaan maken en billen knijpen, bijvoorbeeld tijdens ons weekendje. Bovendien, wie dat andere vrouwenopinieblad een beetje bijhoudt, weet best wat ze eigenlijk willen. Het zal wel weer gedoe geven, maar goed, de vrouwtjes kunnen toch nooit invoelen wat een machismo levenshouding behelst.