Kabinet presenteert moslimbegroting

539

“Het moet niet gekker worden, mevrouw de voorzitter. Dit linkse gruwelkabinet maakt het leven voor de gewone man duur en zuur. Ik noem u de verhoogde belasting op het welverdiende biertje. Want we weten allemaal wie er in dit land geen alcohol drinken. Inderdaad, de moslims worden weer eens ontzien, terwijl de echte Nederlanders het gelag betalen.”

“Gezinnen met kinderen gaan erop vooruit. Alweer een islamsubsidie, want iedereen weet dat juist de geloofsfanaten niet op een luier meer of minder kijken. En dan heb ik het nog niet eens over de honderden miljoenen die worden uitgetrokken voor generale pardonmoslims die we eigenlijk op het eerste het beste gammele vlot terug de Middellandse Zee op zouden moeten jagen. Weet u wel hoeveel biertjes je daarvan kunt kopen?”