Pete Philly verkoopt uit

543

Hmmm, denkt u natuurlijk allemaal, die jongen had het voor de zomer toch voortdurend over die Rotterdamse poptempel, hoe heet-ie ook al weer, o ja, Waterfront, waar-t-ie voorzitter van was? Zou er soms iets fout zijn, dat het daar nooit meer over gaat op zijn weblog?

Nou, het gaat prima, dank u. We waren er bijvoorbeeld tijdig bij toen Pete Philly & Perquisite doorbraken met hun jazzy hiphop en hebben volgende week een extra concert moeten inlassen, omdat het eerste zo snel uitverkocht. En, nadat we in het voorjaar door de gemeenteraad van het faillissement gered waren, gaf niemand een cent voor ons plan om meteen maar even allebei de zalen te vergroten, maar gelukt is het wel.

Kortom, ik zat redelijk relaxed op de publieke tribune toen de raad afgelopen donderdag de popvisie van wethouder Kaya besprak. Voor ons zit er voorlopig geen extra geld in, maar we gaan hartstikke lekker op eigen kracht. De sfeer op de bedrijfsbarbeque vanmiddag zal stukken relaxter zijn dan vorig jaar.