Helft shariah al ingevoerd in Nederland!

567

Groot nieuws in Trouw. Bij de notaris kun je een testament laten opstellen waarin je vertelt welke nabestaanden wat krijgen. Moslims gebruiken die mogelijkheid om hun zonen meer te laten ervan dan hun dochters. Kortom, de shariah is deels al ingevoerd in Nederland. Elsevier meteen met Wilders gebeld, natuurlijk. En ja hoor, die gaat kamervragen stellen.

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het nog veel erger is met de shariah. Zo schijnen moslims momenteel ‘s nachts te eten in plaats van overdag, omdat de shariah dat voorschrijft. En de Nederlandse wet laat dat zomaar toe! Als ze dan weer wel overdag eten, weigeren ze varkensvlees, alsof dat normaal is. Ook daar zeggen we niks van. Wanneer ze even de kans krijgen, stappen ze bovendien op het vliegtuig naar Mekka, niet om er te blijven, maar voor een shariah-pelgrimstochtje.

Het lijstje langs kijkend durf ik wel te zeggen dat de shariah al voor meer dan de helft is ingevoerd in Nederland. Alleen Geert kan ons nog redden.