Marokkanen zijn profiteurs

622

Goed, de Marokkaanse interviewer had Jan Marijnissen tijdens het interview een beetje lopen zieken, vervelende vragen over Mao stellen en zo, dus onze Jan was al behoorlijk opgefokt toen ze afscheid namen en Salaheddine Benchikhi er nog even een lekkere ingooide:

Salaheddine: “Zeg, zie je Ali Lazrak nog wel eens?”
Jan: “Nee, daar zou ik ook niet trots op zijn.”

Volgt wat geharrewar en dan zegt Salaheddine: “Jullie hebben heel weinig allochtone leden, he?”
“Nee, hoor hartstikke veel.”
“Sinds?”
“Nou, eigenlijk sinds een jaar of twee.”
“Sinds een maandje of twee, ha ha ha ha ha.”
“Marokkanen sluiten zich gewoon nergens bij aan. Die profiteren alleen maar.”

Ja, u leest het goed en deze keer is het geen satire. Dat is wat Jan van Marokkanen vindt als hij z’n geduld verliest. Na te beluisteren bij de linkse rakkers van Kunststof (NPS), hier. Het fragment zit bij minuut 26, dus rechtsklikken en opslaan, dan afluisteren.

En niet vergeten: Jan treft geen blaam, het is de schuld van de media.