Mingelen stopt bij Den Haag Vandaag

613

Ferry Mingelen houdt het voor gezien als vaste analist van de Nederlandse politiek bij het publieke tv-programma Den Haag Vandaag. De immer kritische commentator vindt dat hij bij de nabeschouwingen van de debatten in de Tweede Kamer te veel in herhalingen valt.

“Ik stop ermee”, sprak hij zaterdag plotsklaps na het zoveelste politieke relletje. Presentator Twan Huys reageerde verbaasd. Mingelen bleef echter onbewogen. “Ik word soms ziek van mezelf als ik mezelf hoor praten”, sprak de spitse vragensteller met de nodige zelfkennis.

“Ik heb het gevoel dat ik steeds dezelfde verhalen vertel. Dat komt omdat er in de afgelopen vier jaar niet veel in de politiek is veranderd. De mensen thuis zullen ook wel eens hebben gedacht: ‘Daar heb je die Mingelen weer’. Het is daarom beter dat ik stop.” (bron)