Centjes in de pet van Ayaan

632

Lieve Nederlanders,

Zoals jullie weten wil JP de MP alleen mijn beveiligingskosten betalen als ik in jullie bekrompen sufkuttenlandje blijf wonen. Dat kan natuurlijk niet, want mij bestemming is groots te zijn in de Verenigde Staten. Grootmoedig als ik ben, heb ik me daarbij neergelegd. Maar nu heb ik wel een probleempje. Wie betaalt de antihakbars?

Daarom heb ik nu een fonds waar jullie geld in kunnen storten. Dit fonds heeft meer nobele doelen, hoor. Ik wil namelijk bevorderen dat er meer mensen komen zoals ik en daarvoor moet ik de wereld over. Dat kost ook bakken met geld en de Nederlandse regering betaalt weer eens niet mee. Ik durf te wedden dat ze niet eens over de brug zou komen als ik tulpen en blokjes kaas wilde gaan uitdelen op de markt in Marrakesh.

Gelukkig sta ik er niet alleen voor. Er zijn talloze moslimdissidenten, wier werken ik gratis via mijn site ter beschikking ga stellen. Helaas kan ik dat met mijn eigen werk niet doen, want ik heb de royalty’s nodig voor mijn beveiliging. Geef dus gul, voor de bevrijding van de moslims, maar vooral voor mijn persoonlijke beveiliging.

Groetjes van Ayaan