De linkse samenzwering ontmaskerd

643

Het moest er eens van komen: iemand klapt uit de school over de grote linkse mediasamenzwering. Weliswaar in de columnkrochten van nu.nl, maar toch. Lees hier onder andere dit:

Elke donderdagavond om acht uur is er een bijeenkomst in een bunker op een geheime plek in Den Haag. Daar wordt bepaald wat er de volgende zeven dagen wél – maar vooral niet – te zien is in het Journaal, Studio Sport of Lingo. Tijdens die bijeenkomsten is vanzelfsprekend iedereen naakt, maar dat heb je met die hippies.

“Dit weekend gaan de smerissen eraan! Hoe halen ze het in hun hoofd om acties te voeren als Feyenoord, AZ, Ajax en PSV tegen elkaar spelen? Maarten, regel jij even dat de gemeente Amsterdam iets onderneemt tegen die lui? Er moet hoe dan ook gevoetbald worden en daarom moeten we nu meteen beginnen met het beschadigen van het imago van de politie.”

Maarten van Poelgeest knikte instemmend. “Genoteerd.” Poelie ken ik ook nog van de ASVA. Inmiddels is hij wethouder van Amsterdam – héél handig.