Daar zijn de goodies

685

Tussen het moment dat ik de brief erover kreeg en de daadwerkelijke bezorging van twee spaarlampen besloot de gemeente Rotterdam ook nog even een vieze kolencentrale neer te kwakken op de Maasvlakte. Dat geeft een mooie extra laag aan de slogan ‘Iedereen praat over het klimaat, Rotterdam doet er wat aan’.

de doos

En Pierre, wat zat er allemaal in de doos? Nou, twee spaarlampen dus, maar ook een brief, een geinig draaischijfje met besparingstips van Eneco, een verjaardagskalender met opnieuw tips en illustraties van jonge Rotterdamse tekenaars en fotografen, en een kaartje dat mij moet lokken naar de site van Rotterdam doet er wat aan.

Meteen gedaan natuurlijk, want er zit een loting aan vast. Nu maak ik kans op een gratis jaarabonnement op mijn gekraakte ov-chipkaart.

Ik blijf het een goed idee vinden, maar de gedachte dat dit de compensatie voor een broeikasmachine is, heeft zich wel vastgezet.