Giuliani is een wraakzuchtige eikel

691

Hier moeten ze zich over hebben zitten verkneukelen bij de New York Times. Precies twee weken voordat de voormalige burgemeester van hun stad zijn grote slag hoopt te slaan in Florida om de republikeinse kandidaat voor het presidentschap te worden, publiceert de krant een gedegen onderzocht artikel over ’s mans naarste karaktertrekken.

Giuliani’s medewerkers belden desnoods naar de andere kant naar het land om te voorkomen dat een verslagen vijand een nieuwe baan kreeg. Sponsors werden onder druk gezet om lastige organisaties niet meer te financieren, irritante maar vreedzame actiegroepen bij het stadhuis onthaald door scherpschutters en helicopters. Toen Giuliani overwoog senator te worden, probeerde hij de regels te veranderen, omdat hij een hekel had aan degene die hem wettelijk zou moeten opvolgen als burgemeester.

Kortom, een staaltje welgetimed mudracken om je vingers bij af te likken, compleet met onflatteuze foto. “Mr. Giuliani declined requests to be interviewed for this article.”