Ismaili verzocht op te krassen

694

Bij de PvdA kunnen ze niet googlen. Dat zou je kunnen concluderen nadat de Charloise fractie van Leefbaar Rotterdam in de zaak Ismaili ineens aan kwam zetten met deze link (omdat de petitie groeit, kan Ismaili’s handtekening naar volgende pagina’s doorschuiven). Haar eigen fractie was op Ismaili’s woord afgegaan dat ze geen andere domme dingen gedaan had, maar dat bleek niet waar. Dus moet ze weg.

Overigens wordt de zaak tegen haar ook wel enigszins overdreven, vind ik. De uitdrukking ‘val dood’, die ze tegen de haatmail-schrijver gebruikte, is zo’n cliché dat ze moeilijk als doodsbedreiging valt uit te leggen. Haar tekst bij de petitie is dubbelzinnig, maar valt ook positief uit te leggen:

“Het word tijd om ons te ontdoen van een cultuur die onze islam beschadigd en de ware schoonheid van de islam uitdragen. Alleen zo zullen wij groeien in onze islam. We moeten geen energie steken in het veranderen van anderen maar laten wij zelf veranderen.”