Slechte kamervragen van GroenLinks

698

Ha, spam van Arnoud in de inbox. Of ik even een lijstje met slechte kamervragen van de GroenLinks fractie wil inleveren. Tsja, slecht, wat is slecht. Veel kamervragen zijn bedoeld om een punt te maken, niet om daadwerkelijk informatie in te winnen bij de minister.

Alle partijen maken zich er schuldig aan en het zou dom zijn als GroenLinks niet meedeed. De hedendaagse politiek is nu eenmaal voor een groot deel bühne en dat vind ik an utter waste of time, maar goed, zo werkt het nu eenmaal en als je politiek actief wordt, moet je er eigenlijk niet over zeuren. Dat gezegd hebbende zijn dit een paar vragen die van mij niet hadden gehoeven:

  • Is het u bekend dat de gemeente Halderberge vergevorderde plannen heeft voor het sluiten van vier spoorwegovergangen: Galgestraat, Industrieweg, Spijperstraat en Noordhoeksestraat?
  • Is er voldoende aanbod voor slachtoffers en daders als door de start van de landelijke campagne ‘Nu is het genoeg. Help jezelf, help de ander.’ het aantal meldingen stijgt?
  • Is het u bekend dat het Rotterdamse havengebied één van de belangrijkste broedkolonies van de beschermde kleine mantelmeeuw (18.000 broedparen) herbergt?
  • Bent u bereid uw reactie op het manifest van Conny Bergé en Rineke van Daalen in kopie naar de Kamer te sturen?