Nominaties Ab Harrewijn Prijs

762

De jury van de Ab Harrewijn Prijs heeft vijf personen en hun projecten bekend gemaakt die dit jaar meedingen naar de prijs. In willekeurige volgorde: Rutger Kips van het Juridisch Lekenspreekuur Daklozen uit Nijmegen, Amina Marix Evans van Borderline Books uit Noordwijkerhout, Jan Mekelenkamp van Even Bijtanken uit Hengelo, Johan Bakker van vereniging PEL uit Leeuwarden en Trudie Smit van Vluchtelingenwerk Nederland in Voorhout. Meer over de genomineerden op de site van de Ab Harrewijn Prijs.

De bekendmaking van de Ab Harrewijn Prijs 2008 zal plaatsvinden op dinsdag 13 mei vanaf 16.00 uur in r.-k. spiritueel centrum De Boskant in Den Haag, aan de Fluwelen Burgwal 45. Het zondagse NCRV-radioprogramma ‘Schepper en co’ besteedt in de maand april wekelijks aandacht aan een van de genomineerden.