Hoera, ik sta op GeenStijl

917

Wat fijn toch om een eigen logje te hebben, want dan kun je makkelijk een statement neerzetten als anderen met je woorden aan de haal gaan. Gisteren heb ik tv en radio Rijnmond te woord gestaan over de kwestie Kaya, waarbij ik zoals ik hier logde, heb volgehouden dat de waarheid in deze zaak niet bestaat, omdat het heel goed mogelijk is dat mensen verschillende indrukken aan het cruciale gesprek hebben overgehouden.

TV Rijnmond maakte daar een prima item van, waarbij ik mezelf mag verwijten dat ik niet strak genoeg de interviewer aankeek en daardoor nogal een schichtige indruk achterliet. De radio heb ik niet gehoord, maar de daarvan afgeleide teletekst van de regionale omroep flikte dit:

screenshot rijnmond teletekst

Dat is niet leuk, want ik heb niemand beschuldigd van liegen. En al helemaal niet leuk is het als het via TheRealShowStopper vervolgens op GeenStijl belandt. Enfin, we zullen deze storm ook wel weer doorstaan, en radio Rijnmond gaat op mijn strafbankje. (zie de website van TVR voor iets groter artikel en bewegend beeld)