De laatste Krakatau

1052

Morgen of overmorgen valt bij de abonnees de allerlaatste Krakatau in de bus, tijdschrift tegen alles omdat niets beter is. Negen jaar lang heeft hoofdredacteur Peter de Groot het tegendraadse poëzietijdschrift met plezier gemaakt, maar nu is het mooi geweest Zoals Peter in zijn voorwoord schrijft: “Het verleden is weer een stukje mooier geworden.”

De stop van de papieren uitgave betekent overigens niet dat het met Krakatau helemaal afgelopen is. Vanaf januari gaat het tijdschrift online verder met veel gedichten, recensies, interviews en allicht ook zaken die op papier minder goed tot hun recht komen, zoals audio. Maar goed, dit laatste gedrukte nummer wilt u uiteraard niet missen.

(En als u dan toch bij de betere boekhandel bent, neem dan meteen even de jongste Zone 5300 mee.)