Een goodiebag van het partijbureau

1086

Hoe weten ze dat? vroeg ik me af toen ik zojuist een dikke envelop uit Utrecht opende en daar onder andere het boek ‘Geluk’ van Femke Halsema uit haalde. Afgelopen woensdag was de afsluitende bijeenkomst voor de leden van de toekomstcommissie, maar ik kon daar wegens WaterFront-verplichtingen niet bij zijn. Iemand op het partijbureau had feilloos aangevoeld dat ik tot nog toe te laks geweest was om het boek te kopen.

Erg attent, zo’n cadeautje, en ik moet zeggen dat de commissie sowieso keurig begeleid en ondersteund is. Dat was in het verleden wel eens anders. De goodiebag bevatte verder een ballon, pen, twee bierviltjes en visitekaartjeshouder met GroenLinks-logo, alsmede een t-shirt. Maat medium. In mijn hoofd kunnen ze wel kijken, daar in Utrecht, maar met mijn fysiek zijn ze dan weer minder bekend.