Herman Meijer: er zijn altijd anderen

1150

Vandaag in de brievenbus: een uitnodiging om op 8 mei in de Rotterdamse Laurenskerk de presentatie bij te wonen van het nieuwe boek van ex-partijvoorzitter Herman Meijer: ‘Er zijn altijd anderen’. In drie delen beschrijft hij daarin veertig jaar maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland, gelardeerd met plenty persoonlijke anekdoten.

Van de site van uitgeverij Skandalon: “Nog maar een generatie geleden zat Nederland vol sociale bewegingen met een stevige politieke invloed. Nu lijkt het land meer een grote verzameling losse individuen die zich op diverse markten bewegen. Herman Meijer, prominent GroenLinkser, stelt en beantwoordt twee kernvragen: hoe kon in de loop van de laatste veertig jaar de maatschappelijke landkaart zo veranderen? En: horen die individuen nog ergens bij?”