Foto’s kijken met Hans Aarsman

1167

De krant lees ik doorgaans niet langer dan dat het ontbijt duurt, want het meeste heb ik toch al op internet gezien. Er zijn echter dingen die ik nooit oversla, zoals de bladenrubriek van Rob van Vuure en de wekelijkse fotorecensie van Hans Aarsman. Van die laatste is nu een bundel verschenen. De foto’s zijn niet allemaal mooi, maar er valt altijd veel te zien. Een van mijn favorieten is deze foto van Jhon Frank Pinchao, die na acht jaar gevangenschap aan de FARC ontsnapte:

Jhon Frank Pinchao en zijn ouders, ingescand uit boek, foto door Policia Nacional

Quote: “Als hij door zijn avontuur niet zo was afgevallen zou hij op de achterbank niet tussen die twee hebben gepast. Je hoeft niet veel van het leven begrepen te hebben om onmiddellijk te zien dat dit zijn ouders zijn.”