Welkom, Richard de Mos

1195a

Nu Wilders zijn onzichtbaarste paladijn Barry Madlener naar Brussel verbannen heeft, wordt Richard de Mos het negende kamerlid voor de PVV. Zijn wikipedia pagina is, ongetwijfeld door rancuneus links tuig, alvast voorgedragen voor verwijdering wegens ‘geen relevantie als politicus’.

De grote vraag is natuurlijk of dat waar is. De Mos heeft als beleidsmedewerker van Martin Bosma al kunnen warmlopen. Hij is afkomstig uit het onderwijs, een werkplek waar je een behoorlijke hekel aan Marokkaanse jongeren kunt krijgen. Kortom, hij zou wel eens voor heel wat meer vuurwerk kunnen gaan zorgen dan Madlener.

En wat gaat Madlener eigenlijk doen in Brussel? De PVV heeft immers besloten zich afzijdig te houden van de politiek daar. De belangrijkste taak van het viertal PVV’ers zal zijn in eigen land zichtbaar te zijn als eurosceptici. En allicht een deel van de zeer royale europarlementaire vergoedingen in de oorlogskas voor 2010 te storten. (gc)