Nieuwe Linker Wang

1280

De Linker Wang die vandaag bij de abonnees bezorgd werd, opent met een interview met Lea Manders, de voorzitter van de Partij voor Mens en Spirit, die in vier gemeentes gaat meedoen aan de verkiezingen van 2010. Ze erkent verwantschap aan GroenLinks en D66, maar “nieuwe invalshoeken blijven vaak in de lucht hangen. Er zijn mensen binnen deze partijen die geïnspireerd zijn door vormen van nieuwe spiritualiteit en daar ook politieke consequenties aan zouden willen verbinden. Maar de partijen als geheel zullen zich er liever niet mee associëren of op laten aanspreken.”

Verder een lang artikel over de klimaatbrief van de Raad van Kerken en kortere over onder andere islam en duurzaamheid, boedhistisch feminisme en de Rainbow Family.

Complete inhoudsopgave en bestellen op de site.