Open tijdens de verbouwing (2)

1374

Allemachtig, dat was een hele klus, waar ik een maand geleden aan begon. Mijn oude, zelf in Dreamweaver gemaakte systeem bleek volstrekt incompatibel met WordPress. Alle permalinks gingen kapot en moesten handmatig hersteld worden.

Verder moest ik de publicatietijden uit Google vissen, omdat ik die niet bijhield, maar WordPress er wel om vroeg. Een heleboel losse pagina’s moesten op de juiste plek in de stroom van posts gevoegd worden. Alle posts kregen een of meer categorieën toegewezen. Ik zit nu alleen nog met zo’n 500 oude reacties die niet automatisch te importeren vielen.

Gelukkig ziet het er wel beter uit nu de reactiemogelijkheid in de site geïntegreerd is. Ik verlies wat edit-mogelijkheden die ik in Dreamweaver had, maar daar staat tegenover dat ik de rss-feed niet meer handmatig hoef aan te maken. De site is wel langzamer nu er een database-technologie achter zit, maar dat neem ik voor lief. De meeste mensen zullen er niks van merken.