Facebook: WATT moet blijven!

1640

Het minste wat iedereen kan doen om te protesteren tegen de poging van het Rotterdamse college om poppodium Watt de nek om te draaien: word lid van de speciale Facebook groep. Neem vooral ook contact op met je favoriete raadslid, vooral als het een PvdA’er is.

Ondertussen wordt achter de schermen nog hard gewerkt aan het behoud van Watt. Bij de dance parade kwam de gemeenteraad pas in actie, nadat het college het evenement al de nek had omgedraaid. Die faux pas valt in dit geval nog te voorkomen en er zijn genoeg raadsleden die daar wel oren naar hebben (te beginnen met GroenLinks en SP). Er is namelijk een alternatief plan, dat op de lange termijn zelfs gunstiger uitpakt voor de gemeente. Raadsleden weten daar al van, maandag komen we er breder mee naar buiten.

Kortom, Watt is strijdbaar en heeft de moed nog lang niet opgegeven. We zijn een rendabel poppodium dat niet van plan is op de blaren te gaan zitten, omdat de gemeente haar billen gebrand heeft.