Gemeenteraad over Watt

1643

Het blijven enerverende tijden voor Watt. De Facebook groep heeft inmiddels ruim 6500 leden en er was een aardig groepje sympathisanten gisteren bij de behandeling in de raad. De spontane acties uit de Rotterdamse jongeren zijn uiteraard een hart onder de riem van de medewerkers van Watt die keihard werken om de zaak in de lucht te houden.

Al die steun heeft ongetwijfeld geholpen om de gemeenteraad te bewegen de wethouder te vragen nog eens goed te kijken naar ons eigen alternatieve plan. Komende week wordt er aan alle kanten druk overlegd. Iedereen is het er immers over eens dat de stad een podium als Watt nodig heeft. De vraag is alleen hoe je dat het handigste vormgeeft.

Ondertussen is het uiteraard zoveel mogelijk business as usual. Veel van de voor de zomer geplande evenementen zijn inmiddels verplaatst naar andere locaties. Het zal krap worden, maar we hopen nog altijd op 1 september weer open te kunnen.