Mobile Mojo na afloop

1679

Vandaag sprak ik op het congres Mobile Mojo. Wel even wennen, al die mensen die ondertussen zitten te twitteren. Ik geef vooral colleges en dan wil ik gewoon dat mensen opletten. Wel een interessant publiek, dat goed op de hoogte is van de jongste trends op internet.

Heel erg vermaakt heb ik me met de lezing van Peter Hinssen, die overduidelijk een boek kwam verkopen, maar een gelikte presentatie hield met zo’n hoog tempo en zoveel grapjes dat het gebrek aan coherentie helemaal niet opviel. Het enige dat je ervan onthoudt is dat het de hele tijd instructief en vermakelijk was. Daar kan ik nog veel van leren.

Ik was zo’n beetje de enige zonder smartphone en laptop, dus kwam ik er pas thuis achter wat die mensen tijdens mijn voordracht allemaal zaten te tikken. Nou, onder andere dit:

drie tweets #mmojo