Spam voor Kinet, voor alle Rotterdamse verbouwingen

1835

Hoewel mijn huidige appartement nog in de verkoop staat, vordert de verbouwing van het nieuwe huis gestaag. Met dank aan Kinet Bouw, zonder wie het nooit gelukt was het volledige gestripte pand, voorheen een deel van Sauna West, bewoonbaar te maken.

Kortom, alle reden om Kinet hier aan te bevelen aan iedereen die in het Rotterdamse tegen een grote of kleine verbouwing opziet.

“Kinet heeft onder andere tussenwanden en plafonds geplaatst, kasten en koven getimmerd, de badkamer en toiletten aangelegd en een heleboel kleine klussen gedaan waar we zelf niet aan toekwamen. Alles is nauwkeurig en precies volgens de afspraken uitgevoerd, voor een concurrerende prijs. Eigenaar Reza is communicatief en denkt mee om de beste oplossing te vinden voor problemen waar je van tevoren niet aan gedacht hebt.”