Met een nieuwe site 2013 in

1875

Nieuwjaarsdag, een mooi moment om mijn nieuwe site online te zetten. De afgelopen maanden heb ik er hard aan gesleuteld. Werkend vanuit de basis die ik voor onder andere de Ab Harrewijn Prijs ontwikkelde, heb ik nu een volledig aanpasbaar WordPress thema, dat goed leesbaar is op een mobieltje, maar er op een breed scherm ook lekker inknalt. Hoewel ik hier en daar leentjebuur gespeeld heb voor wat scriptjes, heb ik het grootste deel van de code zelf getikt, om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van plug-ins (en, ok, gewoon omdat ik het leuk en leerzaam vond).

Met mijn beperkte middelen heb ik de boel zo goed mogelijk getest, maar bij gebrek aan Apple spullen kan ik alleen maar hopen dat het er ook op een iPad fatsoenlijk uitziet. Laat het me weten als je rare dingen tegenkomt.

PS: Iedereen uiteraard ook het allerbeste toegewenst voor het nieuwe jaar!