Check mijn portfolio op technolo.nl

Zo, het heeft een weekend gekost, maar mijn portfolio als wetenschapsjournalist staat nu als een huis op Technolo. De komende weken zal ik er nog meer content op zetten. Check vooral de special ‘Duurzaam tot in details’ (liefst op groter scherm dan een mobieltje). Dat is waar online journalistieke producties in de toekomst naartoe gaan, denk ik. Alleen een tekst schrijven zal niet meer genoeg zijn.

Voor de techies onder mijn lezers: de site is gemaakt met WordPress. Daarvoor heb ik een eigen framework gebouwd waar inmiddels zo’n tien sites op draaien. Het coderen van dat framework heeft wat meer tijd gekost dan een weekend, maar nu heb ik dus wel een stuk software waarmee ik in een paar uur met point-and-click complexe sites in elkaar kan zetten. De special is maatwerk met wat inline javascript.