Geweldige 419-scam: linksaf bij de bank

Krijg nou wat, iemand probeert me een 419-scam in te lokken. Dat is lang geleden. Ik dacht dat ze tegenwoordig wat subtieler waren dan dat ze Google Translate meuk rondstuurden. Enfin, een brede glimlach van nostalgische ontroering verscheen op mijn gezicht en die deel ik graag met u.

Lieve Jongeneel,
Ik ben een advocaat Isaac Mawuvivi Advocaat van de Republiek Togo. Ik heb je hulp nodig om een claim op het geld achtergelaten door mijn overleden cliënt Ingres j.jongeneel zetten, wordt het Fonds geschat op $ 24.100.000 dollar linksaf bij de bank, ik heb je hulp nodig, zodat we de claim geld kan zetten, zodat dat geld kunnen voordat de bank in beslag nemen van het Fonds worden overgebracht naar uw bankrekening.
Ben contact met u omdat u en wijlen mijn cliënt hebben dezelfde achternaam, dus als je geïnteresseerd bent om me te helpen weer terug naar mij via mijn prive e-mail zijn isaacmawuvivichambersto@hotmail.com

Omdat hij kennelijk niet helemaal zeker wist of ik dat kromme Nederlands wel zou snappen, stuurde Isaac mij het bericht ook in krom Duits.

Ich bin ein Rechtsanwalt Isaac Mawuvivi Rechtsanwalt der Republik Togo. Ich brauche deine Hilfe, um einen Anspruch auf das Geld von meinem verstorbenen Client Ingres j.jongeneel links setzen, ist der Fonds bei $ 24.100.000 Dollar in der Bank gelassen geschätzt, ich brauche deine Hilfe, damit wir den Anspruch Geld gebracht, so dass Geld in auf Ihr Bankkonto vor der Bank beschlagnahmen den Fonds übertragen werden.
Mich an Sie, weil Sie und mein verstorbener Client teilen sich den gleichen Nachnamen, also, wenn Sie daran interessiert, mich durch meine private E-Mail helfen, sich wieder zu mir sind isaacmawuvivichambersto@hotmail.com