Test de nieuwe vormgeving van mijn website

Mijn klusje van de kerstvakantie: de vormgeving van christianjongeneel.nl vernieuwen. Sinds een uurtje staat hij online. De belangrijkste inhoudelijke vernieuwing is dat mijn verschillende achterbannen nu makkelijker eruit kunnen pikken wat zij interessant vinden: mijn wetenschapsjournalistieke, culturele, politieke of persoonlijke activiteiten.

De achterkant is ook sterk vernieuwd. Mijn zelf gebouwde WordPress framework, dat ik gebruik voor alle sites die ik bouw, heeft fors meer functionaliteiten gekregen. Dat is vooral voor mezelf makkelijk, maar ik heb met het oog op de toekomst ook een knoop doorgehakt. De site is volledig gebaseerd op html5 en css3. Concreet betekent dit dat de ondersteuning van Windows XP en Internet Explorer 8 en 9 is komen te vervallen.

De website is getest met de pc (Firefox, IE 10+11, Chrome, Edge, Safari en Opera), op een iPad (Safari) en in diverse Android browsers (Firefox, Chrome, CM browser – Opera Mini en UC Browser gaan niet helemaal goed omdat ze de laatste standaard niet geheel ondersteunen). Mocht je dit lezen met een andere browser en iets geks zien, laat dan een berichtje achter.