GroenLinksers, stemt op mij!

Nee, ik ben geen kandidaat voor de Tweede Kamer (sorry, ik weet dat dat een gemiste kans is voor de partij). Tijdens het congres van 17 december kunt u mij echter wel herbenoemen in de commissie voor geschil en beroep. U weet wel, dat is het gezelschap dat het hoofd koel houdt op het moment dan anderen als kippen zonder kop beginnen rond te rennen. Belangrijk en eervol werk dat je niet zomaar aan de eerste de beste overlaat.

Daarom ben ik blij dat er op 2 december in Arminius te Rotterdam een meetup georganiseerd wordt. Ik zal mij daar geruisloos door het publiek bewegen, voor iedereen aanspreekbaar en herkenbaar omdat ik net als in de Melkweg boven iedereen uitsteek. In het voorbijgaan kunt u dan ook nog kennismaken met aspirant Kamerleden. Dus als ik u was zou ik me snel opgeven.