U gebruikt een verouderde browser. Om die reden werkt deze site wellicht niet naar behoren.Direct naar hoofdinhoud

Cultuur

Rotown Magic

Stichting Rotown Magic, genoemd naar een gedicht van Jules Deelder, organiseert literaire activiteiten in Rotterdam, zoals het festival Duizel in het Park en de talkshows Rotterdam Late Night en Boek & Meester.

WaterFront en Watt

Mijn bemoeienis met de Rotterdamse jongerencultuur leidde niet alleen tot de oprichting van Rotown Magic, maar ook tot het voorzitterschap van poppodium WaterFront, dat na een sanering sterk genoeg was om de noodlijdende rivaal Watt over te nemen. Dat eindigde in een debacle, maar de Rekenkamer zuiverde management en personeel gelukkig van alle blaam.

Cultureel ondernemerschap

Met Rotown Magic heb ik geleerd een culturele onderneming van de grond op te bouwen. Dankzij WaterFront en Watt ken ik ook de harde kant van het culturele ondernemerschap: saneren en zelfs faillissement. Vanuit die ervaring adviseer ik kleine en middelgrote instellingen over hun business plannen.

Literaire fictie

In de loop der jaren heb ik een handjevol korte verhalen gepubliceerd in literaire tijdschriften, die allemaal ter ziele gegaan zijn. Een deel is nog wel online te vinden.

Yazoo

Upstairs at Eric’s van Yazoo was de eerste lp die ik in mijn tienerjaren kocht. De discografie die ik voor mijn collectie samenstelde heb ik voor alle fans wereldwijd online gezet.


×