Fictie

Venus in het gras

Venus in het grasOp een vroege zomerochtend loopt Simone naakt weg van haar vaders boerderij. Ze overtuigt een passerende automobiliste ervan haar mee te nemen naar een afgelegen vakantiehuis in het zuiden van Frankrijk. Daar ontwikkelt zich een verstandhouding tussen de twee vrouwen, die geleidelijk de pijn in Simones verleden aan het licht brengt.

Verschijnt in het najaar van 2020

Magda is overal

Cover Magda is overalHet is niet iedereen gegeven een verband te leggen tussen 9/11 en Rotterdam. Dede Singh, toegewijd fantast en zelfverklaard bewonderaar van Osama Bin Laden, ziet het meteen. Vooral omdat zijn grootmoeder tegelijkertijd in een Rotterdams ziekenhuis opstaat uit de doden.

In het kielzog van zijn zus, supermodel Magic Magda Singh, reist Dede de wereld over, met alsmaar meer bloed aan zijn handen – een krankzinnige tocht die alleen in zelfdestructie kan eindigen. Maar dan krijgt dit verhaal over ontworteling, terreur en noodlottige liefde een onverwachte wending, die de lezer meer dan honderd jaar terugvoert in de tijd.

Inhoudsopgave, interview en meer
Magda is overal, Uitgeverij Douane, 2018, ISBN 978-90-827231-9-9, 425 pagina’s, 22,50 euro.

Korte verhalen

Bunker Hill #33In de loop der jaren heb ik een handjevol verhalen gepubliceerd in literaire tijdschriften, die allemaal ter ziele gegaan zijn. Een deel is nog wel online te vinden. Het verhaal Sitting Bull, uit Bunker Hill, een tijdschrift van de Bezige Bij, staat als voorbeeld op de site, net als Een spiegel van het leven met Nora, mijn debuut in het roemruchte Schrijver en Caravan.