Mond houden svp

436

He, begon ik me net een beetje op mijn gemak te voelen als de GS van GL, krijg ik van allerlei kanten te horen dat ik een toontje lager moet zingen. De populairste glogger, Koen Martens, bijvoorbeeld, zal me ongetwijfeld indelen bij de loyalisten die hoog van de toren blazen.

Ay ay, dat moet ik natuurlijk niet hebben, dat mensen gaan denken dat ik loyaal ben. Laat ik maar snel mijn mond houden.

Of nee, toch niet, want in dat logje zegt Koen letterlijk: “Als een voltallige statenfractie (gesteund door het afdelingsbestuur) zo’n actie onderneemt, dan moet je dat niet wegwuiven. Zo’n fractie doet dit niet zomaar, dat zijn geen cowboys”. Kortom: de top vond dat het goed was, dus de leden moeten niet zeuren. Sorry, maar van zo’n partij wil ik geen lid zijn. Het laatste woord is nog niet gesproken.