GeenStijl censureert Kathalijnes hyve

602

Voor degenen die het ontgaan is: Kathalijne Buitenweg stelde een gevaarlijke sekspleister aan de kaak, GeenStijls zustersite NieuwNieuws schreef er een stukkie over (seks, niet waar), de reaguurders buitelden over elkaar met seksistisch opmerkingen, Kathalijne lachte ze vierkant uit, de spellingsmeester van GeenStijl waren op hun pik getrapt en de reaguurders bombardeerden Kathalijnes hyve-weblog met verzoeken het item weg te halen.

Hetgeen inmiddels gebeurd is. En dat is toch wat merkwaardig. Kennelijk wordt een log bij hyves automatisch verwijderd als maar genoeg mensen erover klagen. Lekker goedkoop voor hyves, natuurlijk, maar voor mij zou het een reden zijn om mijn weblog te verhuizen naar een hufterproof locatie.

Update een dag later: Het logje is weer teruggezet door hyves.