De statistiekjes van 2008

1062

Gemiddeld 480 bezoekers per dag trok mijn website in 2008, in totaal vanaf 32543 verschillende ip-nummers. Omdat ik met iedere post een plaatje meestuur, kan ik hierbij de mensen meetellen die mijn berichten elders lezen, met name op hyves en de planeet.

Dat is een forse verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen de site dagelijks 286 lezers had en over het hele jaar 17326 verschillende bezoekers. De drukste tijd was mei-juni, met 750 unieke bezoekers op 30 mei als piek. De reden daarvoor is mij niet helemaal duidelijk. Via Google kwamen mensen vooral naar het Yazoo-gedeelte van de site.

De meeste mensen lezen overigens alleen de rss-feed. Jammer, want zo ontgaat ze de facelift die de site vandaag gekregen heeft, met name om de content aan artikelen en foto’s beter toegankelijk temaken.

bezoekstatistieken

Planeetgroenlinks is na Google de belangrijkste site waarlangs bezoekers me weten te vinden. De top van het populariteitsranglijstje was afgelopen jaar hetzelfde als het jaar daarvoor:

planeetstatistieken