Deep State slaat weer toe

370

Zoals bekend wordt Nederland eigenlijk geregeerd door duistere linkse krachten. Zij hebben de media en het politieke establishment in handen, en orkestreren nu al dertig jaar rechtse kabinetten om te maskeren dat zij het eigenlijk zijn die het land in een ijzeren greep houden.

Af en toe vertoont deze Deep State een slippertje en komt haar ware aard naar buiten. Bijvoorbeeld als de media weer eens iets onder tafel proberen te vegen, omdat het niet in het linkse wereldbeeld past. Ondanks inspanningen van de media-cheka komt dit bijna altijd uit en dan zijn het wakkere dagblad en zijn lezers er als de kippen bij.

Let op mijn woorden: minister Plasterk, zelf ook zo’n linkse volskverlakker die anders dan Pim bij Elsevier zijn column in Buitenhof mocht houden toen hij politiek actief werd, gaat dit weerzinwekkende voorval weer bagatelliseren.