Gezellig weekendje Gaza

743

Weet u wat het is met die Palestijnen, meneer, die kijken vanaf hun peutertijd Hamas-teevee, dus die zijn al vroeg in opleiding als terrorist. Wanneer je als scherpschutter dan een tiener in je vizier krijgt, knal je ‘m preventief af, daar is toch niks ongewoons aan?

U moet weten dat ze ons voortdurend bestoken met die manke raketten van ze. Daar vallen elk jaar wel een of twee doden bij. Afgelopen woensdag was het weer zover. Dan doen we gewoon wat we altijd doen, we trekken binnen en schieten er een stuk of honderd dood. Dat lijkt mij een faire wisselkoers.

Nou ja, het was misschien onverstandig om het woord shoah te gebruiken, maar u begrijpt wat we bedoelen. Ze moeten nou eindelijk eens ophouden met ons voor de voeten te lopen, die Palestijnen. Het geeft iedere keer weer internationaal gedoe, terwijl iedereen toch weet dat we na een gezellig weekendje retteketet gewoon terug naar huis gaan.